Amazonia 3D | FilmTrailer.nl

Een jong kapucijnaapje dat in gevangenschap is opgegroeid, bevindt zich na een vliegtuigongeluk plotseling hulpeloos en alleen in het midden van het Amazonegebied. Hij zal moeten leren om zich staande te houden in dit uitgestrekte gebied waar overal ge...

Amazonia 3D,Drama

  • Abonneren:

Amazonia 3D

Likes: 0 (0%)
Gepubliceerd door: FilmTrailer | Datum: 09/12/2013 | Bekeken: 34
Een jong kapucijnaapje dat in gevangenschap is opgegroeid, bevindt zich na een vliegtuigongeluk plotseling hulpeloos en alleen in het midden van het Amazonegebied. Hij zal moeten leren om zich staande te houden in dit uitgestrekte gebied waar overal gevaren op de loer liggen. De kleine held moet niet alleen zijn gelijken trotseren, maar ook enge roofdieren en giftige planten. Het wordt een lange fascinerende reis in dit ongekende universum, dat vaak weelderig en van een adembenemende schoonheid is, maar ook vreemd en vijandig.
Titel: Amazonia 3D (Amazonia)
Genre: Avontuur, Familiefilm
Cast: N/A
Bioscoop première: 19-12-2013
Speelduur: 83 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Regie: Thierry Ragobert
Schrijvers: Stéphane Millière (original idea), Luc Marescot (original idea), Johanne Bernard (scenario), Luiz Bolognesi (scenario), Louis-Paul Desanges (scenario), Luc Marescot (scenario), Thierry Ragobert (scenario), John Kaylin (adaptation)
Productiejaar: 2013
Productieland(en): Brazilië, Frankrijk
Geproduceerd door: Gullane Filmes, Biloba, ANCINE/Ministério da Cultura, Fundo Setorial do Audiovisual
Distributeur: Cineart

Officiële site: http://www.amazonia-lefilm.com
 

Categorie(ën):
» Drama

Labels: Amazonia 3D | Drama |
Powered by WebTV Solutions