Touch of the Light | FilmTrailer.nl

Geboren op het platteland ontwikkelt de blinde Yu Siang, met liefde en steun van zijn moeder (Lee Lieh) en familie, zijn pianovaardigheden door zijn talent voor geluid en gevoel. Totdat hij de stap zet om de echte wereld te ontdekken op de universiteit...

Touch of the Light,Drama

  • Abonneren:

Touch of the Light

Likes: 0 (0%)
Gepubliceerd door: FilmTrailer | Datum: 24/09/2013 | Bekeken: 5
Geboren op het platteland ontwikkelt de blinde Yu Siang, met liefde en steun van zijn moeder (Lee Lieh) en familie, zijn pianovaardigheden door zijn talent voor geluid en gevoel. Totdat hij de stap zet om de echte wereld te ontdekken op de universiteit. Hij moet het opnemen tegen ziende studenten die zich in hetzelfde speelveld bevinden en ondergaat de nodige hindernissen om zijn eigen weg te vinden.
 Als zijn pad kruist met dat van Jie (Sandrine Pinna), een mooie maar gefrustreerde verkoopster die droomt over een toekomst als danser, ziet hij haar hulpeloze strijd tegen de harde realiteit. Echter door het doorzettingsvermogen, het optimisme en de innerlijke rust van Yu Siang, raakt Jie door hem geïnspireerd en is vastbesloten haar droom na te jagen.
Titel: Touch of the Light (Ni guang fei xiang)
Genre: Drama
Cast: Yu-Siang Huang, Sandrine Pinna, Amy Sisson
Bioscoop première: 27-02-2014
Speelduur: 110 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Regie: Rong-ji Chang
Schrijvers: Nyssa Li
Productiejaar: 2012
Productieland(en): Taiwan
Geproduceerd door: Block 2 Pictures, Jet Tone Production, Sil-Metropole Organisation
Distributeur: A-Film Distribution

 

Categorie(ën):
» Drama

Labels: Touch of the Light | Drama |
Powered by WebTV Solutions