Arthur | FilmTrailer.nl

Arthur is een onverantwoordelijke charmeur die altijd op twee dingen heeft kunnen rekenen: zijn oneindige fortuin en het gezonde verstand van zijn eeuwig trouwe ‘nanny’ Hobson (Academy Award®-winnaar Helen Mirren), die hem altijd uit de problemen houdt...

Arthur,Komedie

  • Abonneren:
Likes: 0 (0%)
Gepubliceerd door: FilmTrailer | Datum: 05/04/2011 | Bekeken: 4
Arthur is een onverantwoordelijke charmeur die altijd op twee dingen heeft kunnen rekenen: zijn oneindige fortuin en het gezonde verstand van zijn eeuwig trouwe ‘nanny’ Hobson (Academy Award®-winnaar Helen Mirren), die hem altijd uit de problemen houdt. Nu staat hij voor zijn grootste uitdaging; hij moet kiezen tussen een gearrangeerd huwelijk met de ambitieuze zakenvrouw Susan (Jennifer Garner) of een onzekere toekomst met Naomi (Greta Gerwig) de vrouw waar hij echt van houdt. Gaat hij voor zijn buitensporige luxe levensstijl of voor het enige dat geld niet kan kopen: echte liefde. De bizarre relatie tussen Arthur en Hobson en de spontane liefde van Arthur voor Naomi maken deze film tot de ultieme ‘feel good’ komedie voor jong en oud.
Titel: Arthur
Genre: Komedie
Cast: Jennifer Garner, Helen Mirren, Nick Nolte, Russell Brand, Greta Gerwig
Bioscoop première: 02-05-2011
Speelduur: 110 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Regie: Jason Winer
Schrijvers: Peter Baynham, Steve Gordon
Productiejaar: 2011
Productieland(en): Verenigde Staten
Geproduceerd door: Warner Bros. Pictures, BenderSpink, Langley Park Productions, Morra, Brezner, Steinberg and Tenenbaum Entertainment (MBST)
Distributeur: Warner Bros (NL)

Officiële site: http://www.arthurthemovie.com
 

Categorie(ën):
» Komedie

Labels: Arthur | Komedie |
Powered by WebTV Solutions